Točená zmrzlina je jasným favoritem horkých letních dní! Vyrábět ji můžete z hotové mražené směsi, která je umíchána ve výrobníku. Tímto způsobem si ušetříte čas a získáte tak výraznou chuť, která ohromí každého zákazníka. Homogenizací a pasterizací je zajištěna hygienická bezpečnost a zvyšuje se i trvanlivost. Vyrábět můžete tuto směs ve výrobníku, jež má i nemá čerpadlo. Unášejte se vanilkovou, čokoládovou, jahodovou, citronovou nebo malinovou příchutí.

Jde to i jinak

Vyhovuje vám tento styl přípravy nebo sáhnete po jiném? Využít můžete suché práškové směsi, a připravte si svou pochoutku klasickým způsobem, na který jste zvyklí. Výhodou těchto směsí je, že jsou bezlepkové. V létě se neobejdete bez famózní vanilkové, špičkové čokoládové, osvěžující pistáciové nebo jogurtové. Zmrzlina jedna báseň.

Jaký druh je v kurzu?
Ohodnoťte příspěvek

Komentáře nejsou povoleny.